Rendeljen pálcikás és tölcséres jégkrémet! Tel.: +36-70 459 3954.

A fagyi hatása szervezetünkre

A fagyi hatása szervezetünkre

mriceland.hu.jul

Napjainkban a fagylalt az egyik legkedveltebb édesség, amely igen nagy rajongótábort tudhat magáénak, azonban ez nem csupán a változatosságának, krémességének és hűsítő hatásának köszönhető, hanem napjainkban tudományosan bizonyított tény, hogy a fagyi jótékony hatást gyakorol a fogyasztó szervezetére.

Tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy a fagyi jó közérzetet eredményez, valamint nyugtató hatással rendelkezik, továbbá megállapították, hogy hasonló hatást vált ki a fogyasztóban, mint ha kedvenc zeneszámát hallgatná meg, nyugtató mozgást végezne vagy bármilyen relaxációs inger érné. A nyugtató hatásért és a boldogság-hormontermelődésért a triptofán nevű anyag felelős, amely azonban csak abban az esetben történik meg, amennyiben tej vagy tejszín alapú édességet fogyasztunk, mivel az anyag ezekben az összetevőkben található meg. Az élvezeteket természetesen csak tovább fokozza a kellemes édes, gyümölcsös vagy egyéb ízvilág, a szervezetet hűsítő hatás, valamint az élmény.

Minőségi és ízletes fagylaltokért és jégkrémekért tekintse meg weboldalunk kínálatát, valamint a termékekkel kapcsolatos további információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

MrIceland

MrIceland Kft.

8000 Székesfehérvár
Raktár utca 13
Kapcsolattartó: Nagy Zsuzsanna
Tel.: +36-70-459-3954

Kövessen minket

MrIceland a facebook-on
Tekintse meg fotóalbumunkat
MrIceland a flickr oldalon