Rendeljen pálcikás és tölcséres jégkrémet! Tel.: +36-70 459 3954.

Adatvédelem

Adatvédelem

Adatvédelmi nyilatkozat:

jégkrém importőr

Azzal, hogy Ön, felhasználóként belép az internetes oldalra, elfogadja a weboldal használatára vonatkozó alábbi feltételeket.

Az oldalon található tartalom a MrIceland Kft. (a továbbiakban MrIceland Kft., üzemeltető) szellemi tulajdona. A MrIceland Kft. fenntartja magának a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére vagy megszüntetésére, továbbá nem vállal felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan, a MrIceland Kft.-n kívül álló okból történő megváltoztatásáért.

A weboldalon található tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek. A MrIceland Kft. a weboldal bármely részének, bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot fenntart.

Az internetes rendszer rendeltetésének megfelelően használható, és megengedett a dokumentumok változatlan formában, teljességükben való nyomtatása, illetve a nyomtatványok sokszorosítása. Minden további felhasználáshoz, nyomdai és elektronikus úton történő sokszorosításhoz, másoláshoz, illetve tároláshoz a MrIceland Kft. írásos hozzájárulása szükséges.

A MrIceland Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audió- vagy videó anyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A weboldal tartalmának bárminemű továbbfelhasználása csak a MrIceland Kft. előzetes engedélyével és a forrás pontos megjelölésével történhet. A jogosulatlan felhasználás jogi következményeket von maga után. A MrIceland Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását, kárának megtérítését, illetve a megfelelő büntetőjogi következmények alkalmazását.

A weboldal látogatója tudomásul veszi, hogy az ott található szolgáltatások használatával, igénybevételével elfogadja, hogy közte és a MrIceland Kft. között szolgáltatási jogviszony jön létre abban az esetben is, ha erről egyéb szerződés nem rendelkezik. Amennyiben a felhasználásról külön szerződés is rendelkezik, ebben az esetben az abban írtak irányadóak a felhasználói jogviszony tekintetében.

A MrIceland Kft. szerzői jogait az 1999 évi LXXVI. Törvény a szerzői jogról alapján gyakorolja. Vitás kérdésekben e jogszabály, illetve az 1959. évi IV. törvény (Polgári Törvénykönyv) rendelkezései az irányadóak.

MrIceland Korlátolt Felelősségű Társaság
2013- Székesfehérvár

 

MrIceland

MrIceland Kft.

8000 Székesfehérvár
Raktár utca 13
Kapcsolattartó: Nagy Zsuzsanna
Tel.: +36-70-459-3954

Kövessen minket

MrIceland a facebook-on
Tekintse meg fotóalbumunkat
MrIceland a flickr oldalon