Rendeljen pálcikás és tölcséres jégkrémet! Tel.: +36-70 459 3954.

Elmúlt a meleg nyár, az embereknek mégis hiányzik a fagyi!

Elmúlt a meleg nyár, az embereknek mégis hiányzik a fagyi!

mriceland.hu

Szinte minden ember imája a fagyit évszaktól függetlenül, ezért a jégkrém árusítása jövedelmező üzlet. ízlések és pofonok: Van, aki krémesen, van, aki ropogósan, édesen szereti. Kínálatunkból kedve szerint válogathat!

Kinek ne esne jól a forró kandalló mellet ücsörögve fagyit majszolni? Az édes ízek érzése adja meg a boldogságot. Kóstoltassa az olasz tengerparti hangulatot idéző Gelato fagylaltot, hogy újra vidám hangulatban érezhessék magukat vásárlói!

Hamarosan újra beköszönt a karácsony és az ünnep elmaradhatatlan vele járója, a finom ételek. Kínálatunkban megtalálhatja a családi kiszereléseket, jégrém tortákat is, melyek remekül szolgálnak a karácsonyi vacsora desszertjeként is!

A jégkrémek világában már számos variációban gyártják a termékeket, melyeket furfangosan színesítve, mintázva és pompás ízesítésekkel kínálnak fel a vásárlók érdekében.

Ha szeretne Ön is hozzájárulni az emberek ünnepi hangulatához egy ínycsiklandó jégkrémmel, akkor jó helyen jár! Nézzen körül nálunk és járjon vásárlói kedvében télen is!

MrIceland

MrIceland Kft.

8000 Székesfehérvár
Raktár utca 13
Kapcsolattartó: Nagy Zsuzsanna
Tel.: +36-70-459-3954

Kövessen minket

MrIceland a facebook-on
Tekintse meg fotóalbumunkat
MrIceland a flickr oldalon