Rendeljen pálcikás és tölcséres jégkrémet! Tel.: +36-70 459 3954.

Fagyi allergiásoknak: A vizes fagyi

Fagyi allergiásoknak: A vizes fagyi

mriceland.hu.aug

Napjainkban a különböző allergiatípusok szinte népbetegségeknek számítanak, melyek közül az egyik jellemző és gyakori allergiatípus a tej- és tojásallergia. A nyári kánikulában mindenki természetes módon kívánja a hűsítő finomságokat, azaz a különböző fagylaltokat, melyek széles választékában mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő frissítő édességeket.

A fagyi eredeti összetevői között, melyeket ma is alkalmaznak, nagy arányban szerepel tej- vagy tojásszármazék, melynek következtében az allergiában szenvedőknek mellőzni kell ezeket, azonban erre is van megoldás. A vizes alapú fagylaltok és sorbetek remek lehetőséget kínálnak a tej- és tojásallergiásoknak, hiszen semmilyen számukra káros alapanyagot és összetevőt nem tartalmaznak, valamint számos íz variációkban elérhetőek és igazán frissítő hatásuknak köszönhetően mindenki kedvenceivé válnak.

Kínáljon vásárlóinak vizes alapú fagylaltokat, melyekért tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

MrIceland

MrIceland Kft.

8000 Székesfehérvár
Raktár utca 13
Kapcsolattartó: Nagy Zsuzsanna
Tel.: +36-70-459-3954

Kövessen minket

MrIceland a facebook-on
Tekintse meg fotóalbumunkat
MrIceland a flickr oldalon