Rendeljen pálcikás és tölcséres jégkrémet! Tel.: +36-70 459 3954.

Igazi olasz édességre vágyik?

Igazi olasz édességre vágyik?

Az olasz fagylalt ízvilága rendkívül különleges, a világon sehol nincsen párja. Olaszország utcáit járva lépten-nyomon kis gelateriákat találhatunk, ahol megkóstolhatjuk ezt a remek édességet, amely kiváló hűsítőként szolgál egy forró nyári napon a finom ebéd után. Önnek azonban már nem kell Olaszországba utaznia ahhoz, hogy hamisítatlan olasz fagylaltot ehessen, ugyanis ma már Magyarországon is kaphatóak a Gelato Italiano fagylaltkülönlegességei.

Az olasz kézműves fagylalt receptje alapján készítik a nyári hűsítőket, melyek magukon viselik az olasz fagylaltkészítő mesterek trükkjeit, titkos technikáit. Annak, aki különleges ízekre vágyik, érdemes kipróbálnia az igazi olasz kézműves fagylaltokat, melyek között már fagylalt desszerteket is talál, úgymint a szilvás gombóc és kürtős kalács ízű különlegességek. A klasszikus csokoládéfagylalt mellett a gyümölcsfagyi kedvelői is megtalálják a tökéletes választást kínálatunkban.

Vigye magával Ön is Itália különleges édességeit, válasszon olasz kézműves fagylaltjaink kínálatából! Nálunk jó helyen jár, ha Ön is finom fagylaltot és minőségi édességet szeretne kínálni vendégeinek!

MrIceland

MrIceland Kft.

8000 Székesfehérvár
Raktár utca 13
Kapcsolattartó: Nagy Zsuzsanna
Tel.: +36-70-459-3954

Kövessen minket

MrIceland a facebook-on
Tekintse meg fotóalbumunkat
MrIceland a flickr oldalon