Rendeljen pálcikás és tölcséres jégkrémet! Tel.: +36-70 459 3954.

Különlegességek a téli összejövetelekre!

Itt a jó idő, fagyira fel!

mriceland.hu.marc

Most, hogy eljöttek a napsütötte délutánok, itt az ideje a jó kis fagylaltozásoknak!

Nincs is annál jobb, mint a vasárnapi ebéd után, családdal barátokkal ejtőzni egyet a teraszon vagy a kertben és békésen elfogyasztani egy kis fagyit. Legyen szó pálcikásról, tölcséresről vagy dobozos kiszerelésről, amit aztán gombócokra formázva egy kis cukordarával megszórjuk, és már kanalazhatjuk is az édes finomságot!

Egy íz van, amire csak rá kell gondolnia és összefut a nyál a szájában?

Nálunk megtalálja!

Legyen szó Mozart golyóról, egres-citromról vagy a hagyományos csoki-vanília változatról, kínálatunkban minden ízt megtalál. A család tagjai más és más ízesítést kedvelnek? Választékunkban olyan jégkrémek is helyet foglalnak, melyek egy dobozban több változatot is rejtenek! Vanília- eper-csokoládé egyben! Öröm az egész családnak.

Születésnapi zsúrt terveznek a hétvégére?

Jégkrémtortáinkkal bizonyosan nagy sikert fog aratni a gyerekek körében. Meggyes és csokoládés ízekből választhat, de ha biztosra szeretne menni, szerezze be mindkettőt, így mindenki megtalálja az ízléséhez illőt.

A gyerekek imádják a különböző ízesítésű és formájú fagylaltokat. Kínálatunkban a panda formájú vaníliás-csokis ízesítésűtől kezdve a mandulás csokoládé bevonatúig mindent megtalál!

Fagylaltozzon az egész család!

MrIceland

MrIceland Kft.

8000 Székesfehérvár
Raktár utca 13
Kapcsolattartó: Nagy Zsuzsanna
Tel.: +36-70-459-3954

Kövessen minket

MrIceland a facebook-on
Tekintse meg fotóalbumunkat
MrIceland a flickr oldalon