Rendeljen pálcikás és tölcséres jégkrémet! Tel.: +36-70 459 3954.

Miért érdemes jégkrémet, fagylaltot árusítani?

Miért érdemes jégkrémet, fagylaltot árusítani?

Jégkrém nagykereskedés Sokan úgy gondolják, hogy túl nagy a kínálat jégkrémekből, és túl sok az árusító hely. Azonban az árusító helyek csak a megnövekedett kereslet igényeit szolgálják ki. Európa szerte és országosan is évről-évre emelkedik az egy főre jutó jégkrém- és fagylaltfogyasztás mennyisége.

Tudta Ön, hogy 2012-ben Magyarországon egy átlagos 4 fős család egy év alatt körülbelül 14 liter fagylaltot fogyasztott?

Ráadásul ez a mennyiség csak növekszik. Ebből kiindulva igazán gazdaságos jégkrémet, fagylaltot árusítani. Emellett nálunk megtalálja az örök kedvenc ízeket, amelyekből a legtöbb fogy minden évben. Ezek a vanília, a csokoládé, a sztracsatella, az eper, a málna, a puncs, valamint az erdei gyümölcs.

Az emberek többsége nem csupán nyáron kedveli a hűsítő édességet. Sokan télen sem bírnak ellenállni egy pálcikás finomságnak, de sok helyen a vasárnapi családi ebéd elmaradhatatlan kelléke a családi kiszerelésű fagylalt is.

Ha nem szeretné kihagyni ezt az igazán jövedelmező üzleti lehetőséget, válogasson minőségi jégkrém és fagylalt termékeink közül és rendlejen még ma!

MrIceland

MrIceland Kft.

8000 Székesfehérvár
Raktár utca 13
Kapcsolattartó: Nagy Zsuzsanna
Tel.: +36-70-459-3954

Kövessen minket

MrIceland a facebook-on
Tekintse meg fotóalbumunkat
MrIceland a flickr oldalon