Rendeljen pálcikás és tölcséres jégkrémet! Tel.: +36-70 459 3954.

  Fagyi allergiásoknak: A vizes fagyi

  Fagyi allergiásoknak: A vizes fagyi

  mriceland.hu.aug

  Napjainkban a különböző allergiatípusok szinte népbetegségeknek számítanak, melyek közül az egyik jellemző és gyakori allergiatípus a tej- és tojásallergia. A nyári kánikulában mindenki természetes módon kívánja a hűsítő finomságokat, azaz a különböző fagylaltokat, melyek széles választékában mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő frissítő édességeket.

  A fagyi eredeti összetevői között, melyeket ma is alkalmaznak, nagy arányban szerepel tej- vagy tojásszármazék, melynek következtében az allergiában szenvedőknek mellőzni kell ezeket, azonban erre is van megoldás. A vizes alapú fagylaltok és sorbetek remek lehetőséget kínálnak a tej- és tojásallergiásoknak, hiszen semmilyen számukra káros alapanyagot és összetevőt nem tartalmaznak, valamint számos íz variációkban elérhetőek és igazán frissítő hatásuknak köszönhetően mindenki kedvenceivé válnak.

  Kínáljon vásárlóinak vizes alapú fagylaltokat, melyekért tekintse meg weboldalunk széles termékkínálatát, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

  MrIceland

  MrIceland Kft.

  8000 Székesfehérvár
  Raktár utca 13
  Kapcsolattartó: Nagy Zsuzsanna
  Tel.: +36-70-459-3954

  Kövessen minket

  MrIceland a facebook-on
  Tekintse meg fotóalbumunkat
  MrIceland a flickr oldalon